Тіна Кароль відреагувала на російську співачку інстасамку

Відома українська співачка Тіна Кароль з початку повномасштабного російського військового вторгнення підтримує ЗСУ та Україну в боротьбі проти ворога. У фан-клубі співачки в Instagram з'явилося відео жорстокої реакції на російську співачку інстасамку.

Тина Кароль. Фото: скриншот YouTube-видео
Тина Кароль. Фото: скриншот YouTube-видео

Річ у тому, що нещодавно виявилось, що українська молодь полюбляє слухати музику російської співачки інстасамки, яка передала російській армії майже мільйон рублів.

Виходить, що слухаючи музику співачки країни-агресора наша молодь фінансує вбивства тих, хто зараз їх же й захищає та ще й докладає руку, щоб мирні міста бомбили росіяни.

Фанати вирішили жорстко пройтися по цим слухачам і змонтували відео, в якому Тіна нецензурно висловилася та підписали кадри з Тіною: "Як можна й досі слухати інстасамку, коли існує це".

До слова, Тіна Кароль одного разу для своїх прихильників проводила прямий етер у популярній соцмережі й коли їй стали надсилати прапори рф, то співачка не стрималася й послала їх за руським кораблем.

Фанати вирішили використати цей епізод й створили відео з критикою шанувальників творчості інстасамки.

Тому, хоч Тіна й не критикувала російську співачку, вона напевно погодиться зі своїми прихильниками, що слухати російських виконавців, що не тільки відкрито підтримують війну проти України, а ще і її фінансують, неприйнятно для українця.

До слова, деякі шанувальники вже залишили слова підтримки під роликом у фан-клубі співачки, погоджуючись, що пісні Тіни набагато кращі за російську попсу.

Також шанувальники виклали відео з Тіною, на якому вона на одному зі своїх концертів поділилася, що відмовилася від виконання своїх пісень російською мовою з початку повномасштабної війни.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що Тіна Кароль показала, що полюбляє їсти та похвалилася пухкими й звабливими вустами.

Також ми писали, що Тіна Кароль влаштувала фотосесію в нічній сорочці у ліфті.

Нагадуємо, що Тіна Кароль похизувалася стрункою фігурою та пишними формами у тонкій маєчці.