У мережі показали неочікувану характеристику лукашенко

Проросійські погляди олександра лукашенко не є секретом. Самопроголошений президент білорусі постійно каже про те, що його держава "завжди буде на боці росії". Тепер у мережі опублікували документ, який нібито є характеристикою від російських спецслужб щодо лукашенко.

александр лукашенко. Фото: скриншот YouTube-видео
александр лукашенко. Фото: скриншот YouTube-видео

Варто підкреслити, що невідомо, звідки цей документ взявся, тож довести його стовідсоткову правдивість важко. Хоча написане навряд чи може сильно здивувати. Тут вказана дата – 1987 рік, тобто ще до розпаду радянського союзу. Можна припустити, що ще з того періоду лукашенко вів проросійську політику.

У "характеристиці" вказано прізвисько "Валет". Також написано, що це людина дуже добре спілкується з людьми, цікавиться міжнародною політикою, сприймається позитивно. При цьому кгбшники зазначили й недоліки характеру: хитрість – людина може використовувати роботу на спецслужби заради власної користі.

Також вказано, що цей чоловік "падок" на жінок. Під час флірту він може використовувати своє партійне положення (тобто хвалитися політичним статусом). Якщо ж це дійсно написано про лукашенко, то це говорить важливу деталь, понад 30 років він може працювати на російський уряд.

Варто зазначити, що останні роки навіть йдуть переговори між рф та білорусю про "союзну державу". Щобільше, в них вже було чимало спільних військових навчань, а сьогодні – з території білорусі летять російські ракети в українські міста. При цьому кілька років тому лукашенко в інтерв'ю Дмитру Гордону казав про те, що жодна російська ракета з його території в Україну не полетить: видно, що словам його вірити не можна.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що в Генеральному штабі ЗСУ показали свіжу статистику втрат російських окупантів.

Також повідомлялося, що український пілот, який збив чимало російських безпілотників, показав, якою ціною захищається наше небо.

Крім того, міністр оборони України Олексій Резніков розповів, скільки насправді ракет ще є в рф, тішитися зарано.