Як виявилось, розповіді про те, що у русні залишилось мало ракет, не зовсім правдиві

Рашистські нелюди завдали все багатьох ракетних ударів по мирних містах Україні, і в мережі багато заяв про те, що у русні залишилось вже зовсім мало ракет. Про те, чи так це насправді, розповів міністр оборони Олексій Рєзніков.

Ракеты рф. Фото: скриншот YouTube-видео
Ракеты рф. Фото: скриншот YouTube-видео

Він заявив: "росіяни багато вже речей робили без прорахування своїх власних наслідків. Вони дійсно використовують запас крилатих та балістичних ракет, по багатьох позиціях зайшли вже далеко за межі необхідного їм резерву на випадок нападу на них".

Рєзніков підкреслив, що спроможність рашистів виготовляти ракети протягом цього періоду різко впала щодо деяких типів ракет, а щодо деяких - взагалі відсутня, тому що у країні-агресорі немає складових.

За словами міністра оборони, єдине, щоб українці вже так не дуже сильно тішилися, у русні дуже великий запас ракет С-300 — це тисячі. Окупанти дозволяють їм бути не тільки ракетами протиповітряної оборони, вони запускають їх в режимі "земля-земля".

В такий спосіб русня намагається тероризувати прикордонні області України, або області, які межують з тимчасово окупованими територіями - Харківщина, Запоріжжя, Херсонщина, Донеччина і Луганщина. Рєзніков резюмував, що з цих причин рашисти поки що мають цей ресурс використовувати.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що експерти пояснили, кому з водіїв доведеться заново складати іспити на отримання прав.

Також повідомлялося, що голова ГУР Буданов поділився прогнозом того, чи чекати на наступ окупантів з боку білорусі.

Нагадуємо, що тепер ті, хто витратив гроші на покупку генератора, можуть зіткнути з новим лихом - потрібно отримати ще й ліцензію.