У Київстар заявили про зміни в тарифах

Така інформація з'явилася на офіційному порталі Київстар. Зазначається, що компанія з самого початку повномасштабної війни відновлює зруйновані базові станції та будує нові станції по всій Україні. Для продовження цієї роботи оператор змушений оновити умови деяких тарифних планів.

Киевстар. Фото: YouTube, скрин
Киевстар. Фото: YouTube, скрин

Йдеться про тарифи "Все разом" та "Київстар ТБ". За словами представників мобільного оператора, абоненти отримають додаткові послуги, а у ряді тарифів Все разом збільшиться обсяг мобільного інтернету, кількість хвилин та SMS. Крім того, будуть нові Суперсили (додаткові послуги без оплати). Однак, судячи з усього, і ціна теж буде нова. Поки що точну вартість не озвучують.

Відомо, що нова вартість на ці тарифи буде діяти вже з 1 лютого 2023 року. Абонентів проінформують індивідуально. Також стало відомо, що з лютого 2023 року Київстар закриє до підключення новими абонентами тариф Все разом WOW+ТБ. Абоненти, які вже користуються цими тарифами, продовжують це й надалі, але підключитися новим абонентам вже буде неможливо.

"Абонентів, у яких відбудуться зміни, проінформують у персональних SMS. Якщо запропоновані оновлення не відповідатимуть потребам за обсягом послуг та вартістю, клієнти можуть безкоштовно змінити свій тариф на будь-який інший", – додали представники компанії.

Слід пам'ятати також про те, що інформацію про всі тарифи та акційні пропозиції абоненти можуть знайти в застосунку "Мій Київстар", а також на офіційному порталі мобільного оператора.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що експерти назвали середній розмір субсидій на комунальні послуги, яку допомогу отримують громадяни.

Також повідомлялося, що одній з категорій громадян хочуть зменшити виплати практично вдвічі, кого це торкнеться.

Крім того, українцям пояснили, як в 2023 році буде проходити вступна кампанія в університети.