Улюбленець українців пес Патрон опинився у лікарні

Відомий пес Патрон, якого називають талісманом чернігівських піротехніків опинився у лікарні. На сторінці в Instagram героя пісень та улюбленої тваринки малечі та дорослих з'явилися фото з ветлікарні.

Пес Патрон. Фото: скріншот YouTube-відео
Пес Патрон. Фото: скріншот YouTube-відео

Знаменитий хвостатий товариш, якого знають не тільки в Україні, а й за її межами сполохав шанувальників знімками з лікарні.

Виявилось, що с помічником саперів усе добре. Власник привів Патрона до ветлікарні, щоб той здав аналізи, оскільки не тільки люди, а й тваринки, що служать у ДСНС мають проходити медичний огляд.

Патрон трошки поскаржився, що не дуже хотів відвідувати лікаря, його тримали 10 людей, а також йому прийшлося здати чимало крові.

Він поділився, що робота сапером шкідлива для його здоров'я, оскільки вдихаються небезпечні речовини, які при накопиченні в організмі можуть завдати шкоди.

Тому, щоб цього не сталося, й необхідно проходити часто медичні огляди та здавати кров на аналізи.

Однак, пес Патрон поділився, що за його роботу дають також й вітаміни для підтримки здоров'я.

Медичні огляди та вітаміни коштують чимало, однак всі витрати оплачують його колеги, для яких собака став талісманом та помічником.

А от про безпритульних котів та собак цього не можна сказати. Тому, пес патрон вирішив відкрити новий збір для збору коштів на лікування песиків та кішечок, які страждають від переломів, численних ран, інфекційних хвороб й за їх лікування треба оплачувати рахунки.

Отже, усі охочі допомогти друзям нашим меншим можуть це зробити. Він додав, що 2-3 гривні теж можуть бути важливими для лікування якоїсь тваринки.

Тому, варто приєднатися до збору та зберегти життя побратимам Патрона та іншим чотирилапим друзям.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що у Чорнобильській зоні помітили домашніх тварин, що здичавіли.

Також ми писали, що у Чорнобильській зоні сфотографували тварин з очима, що світяться.

Нагадуємо, що у Чорнобильській зоні помітили рідкісну тварину.