У кремлі готують евакуацію для путіна – перші подробиці

Те, що рф програє в цій війні, очевидно вже всім. Судячи з усього, це знають вже навіть у кремлі. Колишній спічрайтер путіна поділився неочікуваною інформацією про те, що в кремлі вже готують цілий план втечі для російського диктатора.

владимир путин. Фото: YouTube, скрин
владимир путин. Фото: YouTube, скрин

Галлямов підкреслив, що цей план отримав назву "Ноїв ковчег". Підкреслюється, що курують цей проєкт представники компанії "Роснафта". Що стосується місця, куди хотів би поїхати на "схованки" путін, то все змінилося: спочатку розглядали Китай, але тепер в кремлі передумали.

Колишній спічрайтер диктатора зазначив, що, мовляв, у кремлі вирішили, що в "Китаї не люблять програвших", а тому краще розглядати для втечі Аргентину, Венесуелу або іншу державу Латинської Америки". При цьому схожа інформація пізніше з'явилася у проєкту "Можемо пояснити".

Там заявили, що до евакуації готуються вищі посадовці, а також державні менеджери. Вони, повідомляють російські змі, вже займаються покупкою нерухомості за кордоном, а також оформляють "постійне місце проживання" в інших державах, щоб після капітуляції рф швидко втікти.

Важливо зазначити, що де б не знаходився путін та його оточення, після перемоги України всі, хто винен в смерті українців під час цієї війни, змусять відповідати за законом.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що в Генеральному штабі ЗСУ показали свіжу статистику втрат російських окупантів.

Також повідомлялося, що український пілот, який збив чимало російських безпілотників, показав, якою ціною захищається наше небо.

Крім того, міністр оборони України Олексій Резніков розповів, скільки насправді ракет ще є в рф, тішитися зарано.