Київстар повідомив, де відновив домашній інтернет

Найбільший мобільний оператор Київстар надає не тільки мобільний зв'язок та інтернет, понад 1 млн абонентів також користуються послугою "Домашній інтернет" від компанії. Для деяких клієнтів з'явилися гарні новини, пресслужба Київстар опублікувала заяву.

Магазин "Київстар". Фото: скріншот YouTube-відео
Магазин "Київстар". Фото: скріншот YouTube-відео

Компанії вдалося завершити відновлення мережі у місті Ізюм, що у Харківській області. На цей час послуги компанії доступні у всіх будинках, окрім тих, що зруйновані агресором чи критично пошкоджені.

Вказується, що послуга «Домашній інтернет» наразі доступна вже для 5,5 тисяч квартир жителів міста.

Окрім цього, з 1 грудня компанія почала знову надавати послуги для перших абонентів у нещодавно звільненому Херсоні. Наводиться статистика, що до повномасштабного вторгнення та деокупації в Херсоні послуга «Домашній інтернет» була доступна для 81 тисячі квартир.

Керівник департаменту фіксованого зв’язку Київстар Сергій Сухорук заявив, що компанія та її технічні співробітники роблять усе можливе, щоб швидко повернути зв'язок у домівки громадян.

Однак, зробити це важко, оскільки ворог постійно підкидає нові випробування. Постійні обстріли по енергетичній системі України залишають громадян не тільки без світла, а і як наслідок, без провідного інтернету.

Тому, зараз компанія зосереджена й на тому, щоб не тільки відновити мережу, а й забезпечити обладнання додатковими джерелами живлення.

Але на відновленні пошкодженої інфраструктури компанія не зупиняється. У такий складний період Київстар ще й модернізує мережу. Вказується. Що вже у 18 містах України жителі можуть користуватися інтернетом на швидкості до 1 Гбіт/с.

Компанія активно реалізовує соціальні проєкти та безплатно забезпечила інтернетом понад 1400 бомбосховищ та укриттів по всій країні, а також під'єднала 743 модульних будиночки, забезпечивши інтернетом вимушено переселені сім’ї.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що Київстар з 12 грудня підвищує вартість деяких тарифів.

Також ми писали, що Київстар повідомив, які послуги абоненти можуть отримати безоплатно.

Нагадуємо, що опублікована інструкція, що робити абонентам у разі відсутності світла та зв'язку.