Український військовий льотчик показав, якою ціною захищає небо над Україною

Наші військові останні 9 місяців ціною свого життя за здоров'я борються з російськими окупантами, відбивають їх атаки, щоб менше населення постраждало. Відомий льотчик показав, якою ціною це йому та усім військовим дається, повідомляє Telegram-канал ТСН.

Пілот. Фото: скріншот YouTube-відео
Пілот. Фото: скріншот YouTube-відео

На фото Вадим Ворошилов з позивним Karaya, який народився в Полтавській області.

Він один з тих льотчиків-асів, котрі зараз захищають наше небо. Після того, як йому вдалося відбити масовану ворожу атаку, він виставив у себе на сторінці красномовне фото.

Зараз дуже багато відео, як наші захисники у небі збивають ворожі повітряні цілі.

Вадим написав, що на відео все має гарний вигляд - літаки літають, ракети відстрілюються. Однак, ніхто не знає, що відбувається за кадром.

На фото у Вадима закривавлене обличчя. Це результат збиття п'ятьох "шахідів" та двох ракет у небі над Вінницькою областю у жовтні цього року.

Вадим не тільки відбив ворожі цілі, чим врятував життя багатьом українцям, він попри поранення зміг успішно катапультуватися.

Цей свій знімок він виклав, щоб українці зрозуміли, які надлюдські сили зараз використовують наші військові, в тому числі ті, що мають відношення до сил ППО.

За свій вчинок командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук ініціював клопотання про надання пілоту звання Героя України.

До слова, у понеділок, 5 грудня країна-агресор знову запустила по українським містам понад 70 ракет. Більшість з них наші ППО збили, за що їм низький уклін, подяка та шана.

Такою ціною дається безпека українців і на жаль нерідко наші Герої віддають своє життя, щоб ми мали змогу бути з рідними у своєму будинку, пити каву, ходити на роботу.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що українців попередили, скільки ще можуть тривати відключення світла.

Також ми писали, що рф влаштувала масштабну атаку іранськими дронами по Україні.

Нагадуємо, що українців попередили, скільки ще масованих ракетних атак спроможна виконати країна-агресор, до чого треба бути готовими.