Українців попередили про негоду на 7 грудня

7 грудня в Україні дуже складна погода: в багатьох регіонах похолодання, а також сніг. У результаті можливі труднощі на дорогах для водіїв та пішоходів. Важливе попередження опублікували представники Патрульної столиці Києва.

У середу на дорогах сніг, а також налипання мокрого снігу. Правоохоронці радять бути максимально пильними та не відволікатися, коли ви за кермом. Те саме стосується пішоходів: варто використовувати світлоповертаючі елементи та переходити дорогу лише у встановлених місцях, щоб не потрапити в небезпечну ситуацію.

"Друзі, пам’ятайте, що ви 24/7 можете розраховувати на нас. Потрібна допомога — телефонуйте на лінію 102", – додали в Патрульній поліції.

Важливо також нагадати про те, що зараз вже треба мати "зимову" резину на автомобілях. Якщо ви ще не встигли замінити "літню", то це потрібно зробити негайно, оскільки погода вже погіршується і часто на дорогах сніг або ожеледиця. Справа в тому, що саме через "літню" резину взимку часто відбуваються аварії на дорогах.

Крім того, слід пам'ятати про обережність. Якщо на вулиці туман, то краще рухатися дорогою повільніше, а також не порушувати правила щодо відстані між автомобілями.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що синоптики Укргідрометцентру попередили громадян про погоду на середу, детальний прогноз експертів.

Також повідомлялося, що в Пенсійному фонді зробили важливу заяву щодо субсидій за листопад, хто вже отримав пільги на комунальні послуги.

Крім того, українці почали скаржитися на відсутність можливості нормально зняти готівку в банкоматах, представники ПриватБанку дали рекомендації.