У Київстар змінили умови користування тарифами – що відомо

Попри війну мобільні оператори продовжують актуалізувати послуги, щоб українці мали доступ до надійного зв'язку. На цей раз стало відомо про нові зміни для абонентів Київстар. Така інформація з'явилася на офіційному порталі компанії.

Киевстар. Фото: YouTube, скрин
Киевстар. Фото: YouTube, скрин

У Київстар зазначили, що раніше безлімітні дзвінки в мережі оператора та 100 мегабайтів мобільного інтернету абонентам коштували 100 гривень на день. Зараз зрозуміло, що 100 мегабайтів є дуже малим обсягом для нормального користування. Тому в компанії вирішили змінити тариф.

Уже з 12 грудня в денному пакеті абоненти передплати отримуватимуть необмежені дзвінки всередині мережі та безлімітний інтернет на швидкості до 0,8 мегабіт на секунду за 20 гривень на день. Тобто платити за день користування послугами абоненти будуть більше, однак при цьому вони отримають необмежений мобільний інтернет замість звичного ліміту.

"Якщо ж коштів недостатньо для сплати денного пакета послуг, безлімітні дзвінки в мережі продовжать діяти за 5 гривень/день. Коли і цих коштів на рахунку немає, тарифікація складатиме 0,5 гривень/хвилина", – пояснили в мобільному операторі.

Слід також нагадати про мобільний застосунок "Мій Київстар". Цей додаток дозволяє абонентам перевіряти залишок послуг на своєму рахунку, швидко поповнювати баланс, а також бути в курсі всіх тарифів та нових акційних пропозицій від мобільного оператора.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що синоптики Укргідрометцентру попередили громадян про погоду на середу, детальний прогноз експертів.

Також повідомлялося, що в Пенсійному фонді зробили важливу заяву щодо субсидій за листопад, хто вже отримав пільги на комунальні послуги.

Крім того, українці почали скаржитися на відсутність можливості нормально зняти готівку в банкоматах, представники ПриватБанку дали рекомендації.