В Укргідрометцентрі попередили про погоду на середу

З початку грудня в Україні погода вже почала дивувати ожеледицею, холодним вітром та нічними морозами. Синоптики Укргідрометцентру розповіли, якою буде погода 7 грудня, в середу.

Погода. Фото: YouTube, скрин
Погода. Фото: YouTube, скрин

Зазначається, що вдень (за винятком східних регіонів) прогнозують сніг. Водночас в західних, центральних та південних областях очікується сніг з дощем. У західних регіонах місцями налипання мокрого снігу. У західних, північних та центральних областях на дорогах місцями ожеледиця: тож на дорогах варто бути дуже уважними.

Вітер буде південно-східного напрямку зі швидкістю від 7 до 12 метрів на секунду. Температура повітря впродовж для в Україні складатиме від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла. При цьому на Закарпатті, Прикарпатті, Одещині та в Криму прогнозують від 3 до 8 градусів вище нуля.

У Київській області буде хмарна погода. Синоптики попередили про сніг та ожеледицю на дорогах. Вітер буде зі швидкістю від 7 до 12 метрів на секунду. Температура повітря впродовж дня складатиме від 3 градусів морозу до 1 градусу тепла. У столиці стовпчики термометрів будуть на позначці від 0 до 2 градусів морозу.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що в Генеральному штабі ЗСУ показали свіжу статистику втрат російських окупантів, втрати ворога зростають.

Також повідомлялося, що Пенсійний фонд України розпочав переказ виплат за грудень, як українцям надходитимуть кошти.

Крім того, в Національному банку України розповіли про нову валюту, як це працюватиме, перші подробиці.