Метеоролог Наталка Діденко поділилася прогнозом на середу

В Україні з початку грудня погода дуже непередбачувана: то є невеличке потепління, то стовпчики термометрів опускаються до мінусів. Синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в середу, 7 грудня.

Наталка Діденко зазначила, що в східних регіонах очікується сильний вітер. Він буде південно-східного напрямку. Водночас температура повітря в цих областях очікується в районі 3-6 градусів морозу.

У північних та центральних регіонах прогнозується від 2 градусів морозу до 2 градусів тепла. Проте в Сумській області прогнозують до 4 градусів нижче нуля. У південних регіонах температура повітря буде плюсова: там очікується від 2 до 7 градусів тепла. У Криму прогнозують до 10 градусів вище нуля, а в районі Приазов'я близько нуля.

У столиці 7 грудня теж буде мокрий сніг. Також синоптик попередила про налипання мокрого снігу, що може значно ускладнити ситуацію на дорогах. Крім того, в Києві та області буде сильний поривчастий вітер. Температура повітря очікується від 4 до 6 градусів морозу вночі, а вдень близько нуля.

"Надалі потепління в Україні набере обертів, найближчими вихідними температура повітря підніметься до денних +4+10 градусів", – попередила синоптик в своєму прогнозі.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що українці не можуть нормально зняти кошти з банкоматів, у ПриватБанку прокоментували ситуацію та дали рекомендації.

Також повідомлялося, що експерти пояснили, як отримати державну допомогу громадянам зі статусом Вимушено переміщених осіб, рекомендації від уряду.

Крім того, стало відомо, кому з водіїв доведеться заново складати іспит на права, подробиці.