На українців вже зовсім скоро чекає кардинальна зміна погоди

В останні дні зима не на жарт розійшлася в Україні – стовпчики термометрів впевнено показують серйозні "мінуси". Однак вже скоро все кардинально зміниться, і в міста нашої країни прийде тепло, про що попередила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Погода в Украине. Фото: скриншот YouTube-видео
Погода в Украине. Фото: скриншот YouTube-видео

Відповідно до її прогнозу, з середи-четверга до України зайде атлантична тепла повітряна маса, а разом з нею – відлига, плюсові температури аж до +4… +10 градусів. Окрім цього, ця погода буде супроводжуватися періодичними опадами та поривами вітру.

Зміна повітряних мас, розповіла Діденко, буде супроводжуватися різкою зміною – зниженням атмосферного тиску, перепадами температури повітря, вологості, видимості та ускладнення ситуації на дорогах та тротуарах.

Синоптик також підкреслила, що тепла погода затримається в Україні надовго.

Нагадаємо, згідно з прогнозом синоптиків, зима 2022-2023 не буде холоднішою, ніж минулого року. Також зазначається, що у грудні сильні морози також не прогнозують, проте можуть бути дощі. Не буде снігопадів та морозів і на Новий рік та Різдво.

Щодо сильного похолодання, то прогнозується воно наприкінці січня, а також у лютому. А ось до цього в Україні очікуються невеликі морози, а з опадів – мокрий сніг.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, де ворог завдав нових ударів по енергосистемі.

Також повідомлялося, що рф не може більше застосовувати дрони-камікадзе по Україні, а "Укроборонпром" готує ворогові удар у відповідь.

Нагадуємо, що переселенцям стала доступна грошова допомога від міжнародного благодійного фонду – хто і скільки отримає.