Другий день поспіль на росії трапляється потужна бавовна на аеродромах

Вчорашній ранок на росії ознаменувався кількома вибухами на аеродромах, і сьогодні, 6 грудня, настав продовження. Цього разу "бавовна" заглянула на аеродром у Курську.

Взрыв на россии. Фото: Telegram
Взрыв на россии. Фото: Telegram

На опублікованому відео можна побачити масштабну пожежу, яку видно навіть з величезної відстані – автор ролика стверджує, що на годиннику 06:27.

Трохи пізніше губернатор області заявив, що причиною НП став безпілотник - внаслідок його атаки в районі курського аеродрому спалахнув нафтонакопичувач.

Очевидно, приліт був дуже влучним і потужним, оскільки пожежу, яка почалася ще затемно, спостерігали й тоді, коли було ясно. Над містом простяглася величезна чорна смуга, яку видно за багато кілометрів.

Нагадаємо, на росії підтвердили проведення чергової масованої ракетної атаки по мирних українських містах за допомогою високоточної зброї повітряного та морського базування по об'єктам оборонного комплексу, вузлам зв'язку, енергетики та військових частин України.

Стверджується, що "ціль" досягнута і всі 17 об'єктів вражені. Нібито також внаслідок ракетних ударів порушено перекидання залізничним транспортом резервів ЗСУ, іноземних озброєнь, військової техніки та боєприпасів на фронт.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, де ворог завдав нових ударів по енергосистемі.

Також повідомлялося, що рф не може більше застосовувати дрони-камікадзе по Україні, а "Укроборонпром" готує ворогові удар у відповідь.

Нагадуємо, що переселенцям стала доступна грошова допомога від міжнародного благодійного фонду – хто і скільки отримає.