Астролог повідомила, чого чекати у грудні й коли закінчиться війна

Астролог Лора Велика спрогнозувала, які події чекають українців у грудні та коли закінчиться війна. Відео опубліковане у TikTok.

ЗСУ. Фото: скріншот YouTube-відео
ЗСУ. Фото: скріншот YouTube-відео

Астролог зробила невтішну заяву, що у грудні буде дуже важко. Вона пояснила, що 2022 рік - це рік Тигра, а з 23 листопада почався ще й місяць Тигра.

Отже, за її прогнозом, до 26 грудня ще українців чекають дуже важкі часи, але треба зціпити зуби й терпіти.

Астролог додала, що ще й перед Новим роком окупанти можуть зробити українцям зле.

У цілому, вона прогнозує що грудень у цьому році буде найтяжчим періодом. У приклад Лора Велика приводить факти, що усі революції припадали саме на кінець року на цей період.

Будуть йти важкі бої, ЗСУ будуть відбивати Мелітополь та Бердянськ у Запорізькій області, а також Маріуполь, Донецької області. Мало того, ЗСУ увійдуть до Криму раніше, ніж у "ДНР".

У січні-лютому 2023 року бої продовжаться, але будуть менш активні. Весна повинна принести завершення. Однак, астролог прогнозує, що ще будуть обстріли.

Але це в же буде кінець війни. Однак, астролог додала, що тоді вже почнуться інші проблеми. Вона загадково додала, що люди розкриють очі й додала, що вже т оді й буде розмова далі.

@loravelikaya

Когда закончатся активные боевые действия в Украине? #распадросии #предсказания

♬ Гей, пливе кача - Піккардійська терція

Астролог Ганна Єфремова також прогнозує важкі часи взимку. Вона попереджає, що ракетні обстріли ще будуть й ворог не полишає ідею залишити українців у морози без світла, тепла та води.

Тому, тим, хто вирішив залишитися в країні, варто підготуватися - зробити запаси продуктів та на випадок відключень продумати, як зігріватися.

Якщо думаєте виїхати за кордон, то зараз саме час це зробити, радить астролог.

Варто зазначити, що й експерти та політики впевнені. що ворог ще буде завдавати удари по енергетичній системі, та й на росії цих планів не приховують.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що у ДТЕК обіцяють, що відключення світла у Києві триватимуть на добу до 5 годин.

Також ми писали, що з Херсона безоплатно евакуюють людей, куди та як можна виїхати.

Нагадуємо, що українцям дали поради щодо користування зв'язком під час відключень світла.